Hírek

Nyitás 2019.11.09-én 17:00-kor.

Adminnak jelentkező lapom. Luis S Kearney

Luis S Kearney · 190

Luis S Kearney

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 2
  • Profil megtekintése
Dátum: 2019. November 07. - 16:35:46


Mi a neved?
Peti
Hány éves vagy?
14
Átlagosan mennyi időt tudsz naponta szánni az Admin Posztra?
6-7 Órát
Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
Igen
Miért pont téged válasszunk?
Azért szeretném ha engem választanának, mert nyugodt természetű vagyok. Például: Bejön egy gyerek ts-en és nagyobb hangnemben szól hozzám hogy fixeljem meg a kocsiját IC ügy miatt nem elküldöm és énis leordibálom hanem, türelmesen megfelelő hangnemben közlöm vele miért is nem fixelem meg a kocsiját. A másik szempont a türelmességem, nem olyan vagyok mint egyes emberek, hogy kéregeti az AdminRang emelést, kivárom amíg nem emelik a rangom. Aztán helyesírásomért sem panaszkodtak még, szerintem sem írok hibásan szóval szerintem ez alapvető elvárás hogy egy admin helyesen írjon. Szeretném még megemlíteni az érett/felnőttes gondolkodásomat, nem az van, hogy segítséget kérnek és "XDDD"-zek neki hanem helyesen leirom a mondandómat. A másik pedig soha nem élnék vissza adminisztrátori posztommal. És ha egy adminnal nem értenénk egyet egy ügyön akkor viszont nem az lenne hogy otthagyom és elmegyek hanem meg beszéljük szépen nyugodtan.
Mesélj magadról pár mondatban!
Petinek hívnak. Jelenleg 14 éves vagyok, Agusztus 27. születtem. Rima Szombat-ban élek, családommal. Kedvenc elfoglaltságom a Kosár,Foci és a gépezés. És ha felnövök rendőrnek szeretnék menni.jelenleg 8 osztályba járok.
Mi az Admin Feladata?
Nos, én úgy vélem hogy egy admin ne a Rangért/Hatalomért legyen admin, sőt ne is azért hogy kiemelkedjen a sima playerektől.Az adminisztrátornak amit tenni-e kell, a játékosok segítségére sietni ha "bajban" vannak, vagy akik Rp képtelenek azokat jailba helyezni.Aztán még az admin feladatköre hogy az Rp-t oktassák, azok számára akik most találtak rá az Rp világára.
Miért szeretnél Admin lenni?
Kezdeném azzal, más szervereken játszottam, lusta adminokat, adminsegédeket láttam. Ezért is szeretném hogy ezen a szerveren ez ne következzem be az hogy írnak egy reportot és az adminok mintha megse látnák! Ezért is szeretnék azért hogy a playerek meg legyenek elégedve a szerver adminjaival, ezért is szeretnék én erre a posztra jelenkezni. Sok időt, energiát fektetnék bele az úgynevezett "Munkába" és ezért szerintem igazán alkalmas lennék ide. Szerver szabályokat kívűlről fújom hisz több szerveren voltam admin, moderátor. Szóval tömören: Azért szeretnék admin lenni mert szeretnék segítségre szoruló játékosoknak.
Úgy érzed alkalmas lennél erre a posztra?
Teljes mértékben alkalmasnak érzem magam az Adminisztrátori posztban. Hogy miért?! Nos, azért mert érett gondolkodásom, terhelhetőségemnek köszönhetően igen jó döntéseket hozok. És azért is alkalmas lennék erre a posztra mert ilyen Tulaj/Fejlesztők mellet, azért nyugodtan dolgozik az ember.És hát persze a legfontosabb hogy teljes mértékben tapasztalt vagyok az adminkodás terén, gondolok itt a parancsokra és a többi adminisztrátorral kapcsolatos teendőkkel.Calvin_K_Jeans

 • Adminisztrátor
 • Újonc
 • *****
  • Hozzászólások: 2
  • Profil megtekintése
Válasz #1 Dátum: 2019. November 07. - 17:26:09
Szia! Szombaton 15:30-kor várunk Discordon. https://discord.gg/kTtPqj3Dr. Thorley Zackary // Marci

 • Újonc
 • *
  • Hozzászólások: 9
  • Profil megtekintése
Válasz #2 Dátum: 2019. November 23. - 20:20:39
Egyszer nem láttam hogy fent lettél volna...

------- Néhai fogyatékosság 2019.11.09. ------- OMSZ Leader 2019.11.22- 2019.12.07
------- Discord:MÖRCY#1343 -------

Admin1 2019.12.5. - xxxx.xx.xx.